Despre Noi

Locație: Clinica stomatologică Mela Dent este amplasată în sectorul Centru al capitalei pe bd. Grigore Vieru 22/8 în apropiere de “MoldovaGaz” ,“Apă Canal Chișinău” vis-a-vis de restaurantul “La Roma Club”, astfel este accesibilă cu orice mijloc de transport.


Înființare: Clinica stomatologică ”Mela Dent” a fost înființată din dorința de a aduce clienților din Chișinau și nu numai servicii medicale stomatologice de o înalta calitate, care respectă tendințele internaționale în materie.

De ce să ne alegi? Ne place ceea ce facem, de asta toți pacienții care se adresează la Mela Dent beneficiază de tratamente dentare individualizate si personalizate în condițiile unui standard ridicat de siguranță și calitate. Acest lucru înseamnă că fiecărui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic, urmând a alege împreună varianta optimă. La fiecare caz, specialistii noștri pun un accent deosebit pe importanța conservării sănătății orale prin evaluările periodice ale rezultatelor terapeutice. Credem cu tărie în pregătirea constantă, de aceea trainingurile continue nu sunt o noutate pentru noi. Participarile la diverse congrese ne-au arătat ce este nou în materie de tratamente dentare, oferându-ne ocazia de a  beneficia  de informații aduse la zi în ceea ce privește tehnicile si aparatajul  folosit.    

Laboratorul tehnicianului dentar este în aceeași clădire cu clinica stomatologică, acest fapt este un avantaj major. Tehnicianul participă în stabilirea planului de tratament plus poate rezolva într-o singură vizită a pacientului câteva etape clinico- tehnice în confecționarea lucrărilor protetice sau poate repara instantaneu (într-o singură vizită) Proteza parțial mobilizabilă sau orșicare altă lucrare protetică defectată.

Toate acestea le punem în slujba dumneavoastră, de fiecare dată, când apelați la noi, din respect pentru dumneavoastră dar și din pasiune pentru ceea ce facem.

Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci… Steve Jobs