Clinica

În  amenajare sălii de tratament,  atenție deosebită,  am atras cerințelor și normelor  sanitare,  pe care le respectăm întocmai.

Membrii echipei medicale efectuează periodic examene medicale de control, sunt verificaţi şi îndrumaţi constant în respectarea cu maximă stricteţe a normelor sanitare.

Pereții, tavanul sălii de tratament sunt acoperiți cu vopsea antibacteriană, sunt uşor accesibili pentru dereticare umedă şi rezistenți la prelucrarea cu detergenţi şi produse dezinfectante permise pentru utilizare în ordinea stabilită.

Sterilizare: acordăm atenție și seriozitate maximă și respectăm cu strictețe toate etapele de sterilizare a instrumentarului utilizat.

Pe lânga pachetul standard al trusei antișoc ne putem mândri cu faptul că suntem una din clinicile top 3 ce dispune de aparat de producere a oxigenului - concentrator de oxigen - dispozitiv medical, care produce oxigen în concentrație de 93%, dispozitiv, care asigură o restabilire rapidă în caz de:

Aria SR (Cehia) de ultimă generație, cu formă anatomică, pentru un confort maxim a pacientului, tapitărie fară cusut și din material, care poate fi supus la prelucrare umedă cu soluții antiseptic, după fiecare pacient. Toate butoanele sunt acoperite cu sticlă integral activându-se prin sensor, anume această tehnologie asigură o prelucrare antiseptică simplă, rapidă și eficientă.

Viziografie digital, de focar, obţinută instantaneu (fără timp de aşteptare), de o calitate şi claritate net superioară celor clasice şi cu o doză mai mică a radiaţiilor de până la 80 %.

Instrumentar: piesele cu care se prepară dinții sunt de la cei mai buni producători NSK (Japonia)

Suntem prudenți în alegerea metodei de anestezie pentru a oferi un tratament fară durere. În anestezie se iau în considerare particularităţile individuale ale pacientului. Frica de durere, este mai mult un factor psihologic, de asta folosim mai multe tipuri de anestezii.

Bahili, pahare, aspirator salivar, câmp de lucru, baveţică şi capelină de protecţie. Fiecare membru al echipei medicale foloseşte halat, manuşi, mască de unică folosinţă, precum şi ochelari de protecţie. 

Din respect pentru dumneavoastră, dar și din pasiune pentru ceea ce facem toate deșeurile apărute în clinică sunt clasificate conform cerințelor sanitare