De ce să ne alegi?

toate echipamentele, instrumentele, materialele, care sunt folosite la tratarea pacientului, sunt  de cea mai bună calitate, astfel fiecare pacient va rămâne mulțumit de rezultat.

acordăm atenție și seriozitate maximă, respectăm cu strictețe toate etapele de sterilizare a instrumentarului utilizat, verificăm calitatea sterilizării prin teste de control, apoi le expunem la

luând în considerație concurența mare a centrelor stomatologice, dar și faptul că ne dorim să avem mai mulți pacienți, am decis ca Mela Dent să se deosebească radical de alte clinici prin:

Oferte, Reduceri, Poze

Mela Dent

Bine ați venit la Mela Dent!

Relațiile interpersonale, joacă un rol important în viața noastră de zi cu zi, fie că este vorba de relații profesionale sau de cele mai intime momente ale noastre. Zâmbetul este o etichetă personală, incontestabilă, un gest natural, care marchează  evenimentele fericite, prin care trecem, însoțindu-ne pe tot parcursul vieții. Zâmbim pentru a exprima cele mai complexe sentimente, iar zâmbetul nostru poate transmite celor din jur, mai multe mesaje, decât o mie de cuvinte. Zâmbetul, este cel mai simplu lucru de oferit, semnificaţia acestuia este incomensurabilă: uneşte destine, dă culoare vieţii, transformă lacrimile în speranţă, e sărutul sufletului, o operă de artă prin care, fiecare om îşi arată personalitatea. Zâmbetul ne face mai buni, mai încrezători, mai sinceri, mai puternici. Zâmbind des, sistemul nostru imunitar se întăreşte.

Zâmbetul este licuriciul prin labirintul vieţii, un imbold spre optimism, perseverenţă, stimul spre cunoaşterea propriilor limite şi a lumii care ne înconjoară.

Zâmbetul poate apărea oriunde şi din nimic!!! Zâmbeşti când te naşti. Copilăria mereu a fost refugiul cel mai drag al zâmbetului. Zâmbim când prima oară ne îndrăgostim. Zâmbim când avem primul success. Zâmbetul îl regăseşti în somn, dimineaţa într-o ceaşcă de cafea, într-o ţinută nouă, într-un pup dat în fugă, într-un om înţelept, într-o glumă bună, într-o mâncare gustoasă, într-o floare…e oriunde, e acolo unde pui suflet, speranţă, dragoste şi dăruire de sine.

Deci, este natural, să ne dorim ca zâmbetul nostru să fie strălucitor, și mai ales sănătos: zâmbetul fiecaruia dintre noi este o adevărată carte de vizită, care nu ar trebui neglijată. Mela Dent vă înțelege dorința și vă susține în realizarea acestui vis, ajutându-vă să zâmbiți cu mai multă  încredere.

Un zâmbet sănătos îl găsești la Mela Dent!

Mela Dent zâmbim împreună!